alkayaelektronik.com
ARD-SHD-311 Çok Fonksiyonlu Shield Genişletme Kart
Diğer » ARD-SHD-311 Çok Fonksiyonlu Shield Genişletme Kart
80,00
Stokta Yok
1.000,00 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Stoğa girince haber ver

Ürün Adı: ​ARD-SHD-311 Çok Fonksiyonlu Shield Genişletme Kart

 

 

Ürün Bilgisi

Çok fonksiyonlu genişletme kartı, temel ve açık kaynak kodlu basit bir giriş / çıkış platformudur ve Java ve C'ye benzer bir geliştirme ortamına sahiptir. Yapmak için Flash veya İşleme ... gibi dil ve yazılımı hızlı bir şekilde kullanmanızı sağlar. etkileşimli eserler. Switch veya Sensörler veya diğer kontrolörler, LED'ler, step motorlar veya diğer çıkış cihazları gibi gelişmiş elektronik parçalar kullanılabilir. Yazılımla iletişim kurabilecek bir platform olmak için bağımsız olarak da çalıştırılabilir, örneğin: flaş işleme Max / MSP VVVV veya diğer etkileşimli yazılımlar ... IDE arayüzünün geliştirilmesi, açık kaynak kod ilkesine dayanarak size izin verir. indirmek ve ücretsiz kullanmak için. İnteraktif çalışma


Teknik özellikler;

1. 2009 UNO 2560 gibi genel kontrol cihazlarına sorunsuzca bağlanabilir

2. 4-kanal LED göstergesi (LED göstergesinin önemini bilmek için, aslında projeyi yaparken, bu göstergeyi, programın hata ayıklaması için uygun olan programın çalışma durumunu doğrudan belirtmek için kullanabilirsiniz.

3. DS18B20 Sıcaklık Sensörü arayüzü, sıcaklık ölçümü deneyleri yapabilir, bu fiyat gerekirse, başka bir atış çekmek için DS18B20 içermez.

4. LM35 Sıcaklık Sensörü arayüzü, sıcaklık ölçümü deneyleri yapabilir, bu fiyat LM35 içermez, gerekirse başka bir atış alır.

5. 3296 hassas ayarlanabilir potansiyometre, analog port girişi sağlar (LED parlaklığı kontrol edebilir, servo açısını, dijital voltajı vb.

6. Kızılötesi entegre alıcı kafa, herhangi bir kızılötesi uzaktan kumanda deneyi için uygun olabilir, bu fiyat, gerekirse, başka bir atış çekmek için entegre alıcı kafa içermez.

7. Dört dijital tüp (IO öğrenme SPI'sini sürmek için 74HC595 kullanarak), dijital tüp görüntüleme deneyi yapabilir (sıcaklık, voltaj, sayı değeri vb. Gösterebilir).

8. Üç bağımsız düğme, bir sıfırlama düğmesi, düğme deneyi için kullanılabilir (insan makine arayüzü).

9. Sesli uyarı, sesli deneyler için kullanılabilir. (alarm verebilir, telaffuz edebilir, vb.)

10. Bluetooth, kablosuz arayüz, ses modülü, ses tanıma modülü, kablosuz iletişim deneyleri için kullanılabilir

11. kolay sürüş direksiyon için Servo arayüzü

12. Kızılötesi algılama arayüzü, uygun ve kızılötesi yerleştirme, trafik istatistiklerini gerçekleştirme, vb.


 


 

Paket içeriği:

1 x Çok İşlevli Kalkan ProtoShield Çok İşlevli Genişletme Kartı

Benzer Ürünler