alkayaelektronik.com
Addison 300521 Bileklik Destekli Siyah Mouse Pad
  • Addison 300521 Bileklik Destekli Siyah Mouse Pad #1
  • Addison 300521 Bileklik Destekli Siyah Mouse Pad #2
Addison » Addison 300521 Bileklik Destekli Siyah Mouse Pad
81,00
Stokta Yok
1.000,00 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Stoğa girince haber ver

Ürün Adı: Addison 300521 Bileklik Destekli Siyah Mouse Pad

Ürün Bilgisi

İşlev : Mouse Pad

Bileklik Destekli

Mükemmel pürüzsüz yüzeyi sayesinde hassas mouse hareketlerini sağlayabilirsiniz.

Ergonomik, kaymaz tasarım

Bileklik için jel tipi yastık

Renk : Siyah

Bilgisayar başında geçirdiğimiz zamanlar gün geçtikçe artmaktadır. Evde ya da ofiste çalışma sürelerimizin büyük bir kısmını bilgisayar karşısında veya masa başında geçirmekteyiz. Her tip bilgisayar için mutlaka bir Mouse ve Mouse Pad kullanmanız gerekebilir. Bilek ağrılarının %80 kaynağı olan yorucu Mouse hareketlerinden korunmak için üretilen Mouse Padler, işlerini oldukça sağlıklı yapmanızda yardımcı olur.

Addison Mouse Pad uzun süre Mouse kullanan bilgisayar kullanıcılarının bilek bölümlerine destek sağlayarak bileklerinde ağrı yaşamalarını engeller.

Mouse Pad Nedir?

Mouse pad, Mouseların pratik ve hızlı kullanımı yanı sıra kararlı çalışmalarını mümkün kılmak için üretilen yardımcı ekipmanlardır. Mouseların bazı zamanlarda yaşadığı takılmalar ve geç tepki verme sorunları tamamen zemine ve zemin üzerinde oluşan kırılmalara bağlıdır. Bu durumda anlık tepki vermesi gereken bir oyuncu ya da çizgiyi doğru nokta da bitirmesi gereken bir teknik ressam için fark son derece belirgindir. Özel yüzeylere sahip olan Mouse pad ürünleri, gergin ve pürüzsüz yüzeyleriyle takılma ve engel gibi olumsuzlukları tamamen ortadan kaldırmaktadır.