alkayaelektronik.com
Alpsmart AS840IR Wifi Akıllı Kumanda Gözü
Alpsat » Alpsmart AS840IR Wifi Akıllı Kumanda Gözü
600,00
Stokta Var
1.000,00 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver

Ürün Adı: Alpsmart AS840IR Wifi Akıllı Kumanda Gözü

Ürün Bilgisi

Eviziniz de , Ofisiniz de veya WiFi internet olan herhangi bir yerde Infrared Kumanda Merkezi ile uzaktan kontrol etmek isteyeceğiniz hangi eşyalarınız var ?

AlpSmart ailesinin Akıllı Wifi Infrared Uzaktan Kumanda Merkezi ile TV ve Klimanızın her türlü işlemini APPLE ve ANDROID AlpSmart Wifi uygulaması ile yapabilirsiniz.

Kayıt etmek istediğiniz bir programı TV’den başlatabilir ya da işyerinizden çıkarken evinizdeki klimanın çalışmasını sadece telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz.

Listesinde olmayan kumandaları öğretebilir bu sayede Infrared Kızılötesi kumanda ile çalışan her türlü ürününüzü telefon üzerinden kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Google Home ve Amazon Echo cihazları ile beraber çalışabilir, oturduğunuz yerden sesli komut vererek cihazlarınızı çalıştırabilirsiniz. “Alexa , Turn On TV” yada “Alexa , Channel Up … Volume Down” vs…

Uygun Cihazlar:

Infrared Kızılötesi kumanda ile çalışan 90.000’den fazla cihazınızı telefon üzerinden kontrol edebilirsiniz. Kumanda merkezinin olduğu yerde Wifi internet , telefonunuzda ise 3G/4G/Wifi internetinizin olması yeterli. Klima – TV – Set Top Box ürünleri listesinde mevcuttur , listede mevcut olmayan cihazları cihazın kendi kumandası ile öğretebilirsiniz.

Avantajları:

AlpSmart ismi ile Apple ve Android destekleyen uygulama.

Kolay kurulum ve hızlı çalışma.

90.000 adet kumanda ile çalışan cihazı destekler.

Sadece Marka seçimi yapıp ürüne uygun kumandayı seçiniz.

10m2 ve 360 derece çalışma alanı.

Power supply: DC5V/500mAh

Uyarı:

RF ile çalısan cihazlarınızı kontrol etmez. (Sadece kızılötesi IR kumandalarla çalışır) Sinyal iletimini %100 sağlamak amacıyla 360 derece tasarlanmış çok güçlü alıcı ve vericiye sahiptir.

Lütfen ürünü kontrol etmek istediğiniz odadaki cihazları görebilecek konumda tutunuz.

Benzer Ürünler