alkayaelektronik.com
Aprilla AHD-2127C 2200W Saç Kurutma Makinesi
Aprilla » Aprilla AHD-2127C 2200W Saç Kurutma Makinesi
500,00
Stokta Var
1.000,00 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver

Ürün Adı: Aprilla AHD-2127C 2200W Saç Kurutma Makinesii

 

Ürün Bilgisi

  • Renk Siyah
    Cinsiyet Unisex
    Güç 2200 W
    Tip Manuel
    Marka Aprilla
    Isı ayarı 2 Kademe
    Hız Ayarı 2 Kademe
    Soğuk Hava Var
    Yaş Grubu Genç
    Garanti Tipi İthalatçı Garantili
    Güç (Watt) 2200 W
    Otomatik Kapanma Yok

2 farklı türde hız ve ısı ayarı vardır. İstediğinize göre hız ve ısı ayarını seçerek saçlarınızı en hızlı şekilde kurutup şekillendirme imkanını kullanabilirsiniz.
Fön Kolaylığı
Soğuk hava ayarı sayesinde saçlarınızı kuruttuktan sonra istediğiniz ısıda fönü çekebilme şansınız vardır. Kısa sürede kuaföre gitmeye gerek kalmadan saçlarınıza şekil verebilirsiniz. Saçlarınıza işlem yaparken hiçbir şekilde yıpranmaz.
Sağlıklı Saçlar
Saçlarınızın kurutma veya fön çekme işlemleri sırasında fazla ısınmalara karşı koruma altına alınmasına yardımcı olur. Bu sayede saçlarınızı yıpratmadan hem kurutup hem de fön çekebilirsiniz.
Kısa Zamanda Harikalar Yaratır
Soğuk üfleme düğmesi ile kolay bir şekilde saç kurutma ve fön makinesini çalıştırarak saçlarınızın kısa sürede şekil almasını sağlayabilirsiniz. Acil iş toplantılarına yetişmeniz gerektiği durumlarda size büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Çıkarılabilir yoğunlaştırıcı başlığı sayesinde de saçlarınızı dalgalı yapabilme imkanınız da vardır.
Temizliği Pratik
Çıkarılabilir filtresi sayesinde temizlik işlemlerini hızlıca halledebilirsiniz. Filtresini suya tutarak saniyeler içinde temizleyebilirsiniz. Hem zamandan kazanmış olursunuz hem de temizlik işleriniz yarıda kalmamış olur.
Başlığını Değiştirme İmkanı
Bu saç kurutma makinesi ile hem fön çekebilir hem de kolay çıkarılabilir yoğunlaştırıcı başlığı ile saçlarınızı dalgalı yaparak hacim verebilirsiniz. Bu saç kurutma makinesinin asma halkası vardır. Bu sayede banyonuza veya yatak odanıza askılarınıza asarak fazladan yer kaplamasını da engellemiş olursunuz.

Benzer Ürünler