alkayaelektronik.com
Asus D700MC i7-11700 16Gb 512Gb 4Gb Masaüstü Pc
Asus » Asus D700MC i7-11700 16Gb 512Gb 4Gb Masaüstü Pc
49.950,00
Stokta Yok
1.000,00 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Stoğa girince haber ver

Ürün Adı: Asus D700MC i7-11700 16Gb 512Gb 4Gb Masaüstü Pc

Ürün Bilgisi

ASUS ExpertCenter D7 Mini Tower, iş için tasarlanmış kurumsal düzeyde güvenlik ve yönetime sahip yüksek performanslı bir masaüstü bilgisayardır ve kompakt, modern ve çok yönlü tasarımı farklı çalışma alanları ve kullanım senaryolarını barındırır. Uzun süre dayanacak şekilde üretilmiştir, MIL-STD-810H ABD asgari standartlarını karşılar ve son derece genişletilebilir bir kasa sunarak profesyoneller için uzun vadeli güvence ve gelecekte kolay yükseltme sağlar.

Görev ne olursa olsun olağanüstü performans

Tüm iş görevlerinizi kolaylaştırmak için ExpertCenter D7 Mini Tower, en yeni DDR4 RAM'e sahip son teknoloji 11. Nesil Intel® Core™ işlemci tarafından desteklenmektedir. Ekstra bir grafik kartı eklemeden aynı anda en fazla üç ekran kullanılabilir. Ayrıca, zorlu görsel görevler için gelişmiş grafik performansına ihtiyaç duyanlar için profesyonel düzeyde grafik kartlarını da destekler.

İş bilgisayarına yeni bir yaklaşım olan ExpertCenter D7 Mini Tower, hem şık hem de çok yönlü kompakt bir masaüstüne yönelik artan ihtiyacı karşılayarak her türlü ofis ortamına uymasını sağlar. Ayrıca, kompakt bir profilde minimum gürültü ile istikrarlı performans sağlamak için optimize edilmiş bir soğutma sistemi ile tasarlanmıştır - her türlü farklı kullanım senaryosu için hazır olan gelişmiş bir uyarlanabilir fan ile.

Çalışma alanınızı en üst düzeye çıkarın

ExpertCenter D7 Mini Tower, geleneksel bir kule bilgisayardan %37 daha küçüktür ve ofis çalışma alanınızı en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olur. Şık ve zarif tasarımı, işletmenize gerçekten profesyonel bir görünüm kazandıracaktır.

NVIDIA grafikleriyle zanaatınızı yükseltin

ExpertCenter D7 Mini Tower, zanaatınızı geliştirmenize yardımcı olmak için profesyonel düzeyde NVIDIA® GeForce® grafikleriyle sunulur. NVIDIA Studio sınıfı bir masaüstü bilgisayar olan ExpertCenter D7 Mini Tower, en yeni NVIDIA GPU'larla videoları daha hızlı oluşturmanıza, daha net yayınlamanıza ve daha iyi düzenlemenize olanak tanır - bu nedenle kısa çevrimiçi videolar oluşturmaktan tam uzunlukta özellikler, animasyon ve 3D modellemeye kadar her şey için mükemmeldir.

Güvenle seçin

Reklam öğeleri için yazılım anahtardır. Bu nedenle ASUS, ExpertCenter D7 Mini Tower'ın dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden profesyonel uygulamalarla beklendiği gibi çalışmasını sağlamak için kapsamlı Bağımsız Yazılım Satıcısı (ISV) sertifika süreçlerini test eder ve bunlara yatırım yapar.

Gürültü Önleme

İş için AI gürültü önleyici ses teknolojisi

ExpertCenter D7 Mini Tower, profesyonel konferansın seviyesini yükseltmek için gelişmiş makine öğrenimi tekniklerini kullanan iki yönlü AI gürültü engelleme teknolojisine sahiptir. Teknoloji, hem konuşmacının etrafındaki gürültüyü filtrelemek için bir yukarı akış işlevi hem de konuşmanın diğer ucundaki kişiden gelen gürültüyü ortadan kaldırmak için bir aşağı akış işlevi içerir. ASUS'un iki yönlü AI gürültü engelleme teknolojisinin yaratabileceği inanılmaz farkı deneyimlemek için demoyu deneyin.

İş dünyasına hazır

Çok çeşitli iş çevre birimlerine bağlanmak için eksiksiz bir I/O bağlantı noktası dizisi hazırdır. Hızlı ve kolay erişim için bir adet USB Type-C® (USB-C®) bağlantı noktası dahil olmak üzere öne monte edilmiş yedi USB bağlantı noktasına sahiptir. Kasa üzerindeki esnek seri ve paralel bağlantı noktaları, ek yükseltmeler için daha fazla PCI Express® yuvası sağlar. Kolay işlemler, veri aktarımı veya işle ilgili diğer görevler için bir akıllı kart okuyucu ve bir SD kart okuyucu isteğe bağlıdır.

Kullanımı ve yönetimi kolay

Tüm ExpertCenter masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi, akıllı iş odaklı tasarım ayrıntıları, bilgisayarlarınızı zahmetsizce yükseltmenize ve yönetmenize yardımcı olur.

Sorunsuz bakım ve yükseltmeler

ExpertCenter D7 Mini Tower, alet gerektirmeden kasayı açabilmeniz için aletsiz bir kasa tasarımına sahiptir. HDD ve ODD, yalnızca parmaklarla kolayca çıkarılabilir. Bu, zamandan ve emekten tasarruf sağlar, bileşen yükseltmelerini ve rutin servis işlemlerini kolaylaştırır.

Daha fazlasını yapma gücü

İş akışınıza sorunsuz bir şekilde uyum sağlamak için ExpertCenter D7 Mini Tower, I/O bağlantı noktaları, depolama, grafikler ve WiFi dahil olmak üzere eksiksiz bir dizi genişletme özelliğine sahiptir. Mevcut ve gelecekteki tüm talepleriniz için yapılandırmak kolaydır.

Daha az ısı, daha fazla üretkenlik

İstikrarlı performans sağlamak için ExpertCenter D7 Mini Tower, yenilikçi bir çok kanallı soğutma sistemi kullanır. ExpertCenter D7 Mini Tower ayrıca CPU ve sistem fanlarının çalışmasını optimize etmek için özel MyASUS uygulamasını içerir, hızları otomatik olarak düzenler ve mümkün olduğunda bunları tamamen kapatır, maksimum performans ile minimum gürültü arasındaki mükemmel dengeyi sağlar.

Verimli güç tüketimi

Yüksek verimli bir güç kaynağı sağlamak için ExpertCenter D7 Mini Tower, üst düzey kapasitörler kullanır. Güç kaynağı, minimum enerji israfını gösteren 80 PLUS® Platinum sertifikasına sahiptir, bu da daha az ısı üretimi ve uzun vadeli maliyet tasarrufu sağlar.

Çevreyi korumak

Sürdürülebilir bir gelecek yaratmaya kararlı olan ExpertCenter PC'ler, ürün yaşam döngüsünün tüm aşamalarında katı çevresel gereksinimleri benimser ve uzun vadede işletme maliyetinizi düşürmek için enerji kullanımını optimize eder.

Optik Sürücü: Var

İşlemci Hızı: 2.50 GHz

Disk Türü: SSD

Ekran Kartı Modeli: Intel UHD Graphics 730

Ürün Tipi: Masaüstü

İşletim Sistemi: Freedos

Bellek Kapasitesi: 16 GB

İşlemci Modeli: Intel i7-11700

İşlemci: Intel Core i7

Ekran Kartı Belleği: Diğer

Disk Kapasitesi: 512 GB

Model: D900MC-7117000400

Ekran Kartı Tipi: Paylaşımlı

Marka: Asus