alkayaelektronik.com
Dreamstar A5 Android Pro 4K Tv Box
Dreamstar » Dreamstar A5 Android Pro 4K Tv Box
3.600,00
Stokta Yok
1.000,00 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Stoğa girince haber ver

Ürün Adı: Dreamstar A5 Android Pro 4K Tv Box

Ürün Bilgisi

2160P 4K Gerçek Görüntü Kallitesi HDR Görüntü Seçeneği

Amlogic S905x3 Quad Core İşlemcili Android 9.0 işletim sistemi   2GB DDR3 Ram 16GB Dahili Hafıza Dual Band Wi-Fi 2.4 Ghz-5.0 Ghz Bluetooth Desteği

HDMI

Var

Satış Paketleri

Standart

Scart

Yok

Türü

Box

USB

Var

Wi-Fi

Var

Yeni Model Bluetooth Uzaktan Kumanda   

Yasal Aboneliğinizle 1080P Görüntü Kalitesinde Netflix izleme imkanı. Dreamstar A5 Android Pro 4K Uydu alıcısı olduğundan 4k ve Full hd yayınları izlemenize olanak sağlamaktadır.  

4K HDR, HDR10, HLG ( 4K, uyumlu 4K TV ve içerik gerektirir. HDR, uyumlu HDR TV ve içerik gerektirir. Bu tür içerik tüm kanallarda mevcut olmayabilir.) Ultra keskin 4K görüntü çözünürlüğü ve akıcı hareket sağlar. 2 Yıllık Free Ulusal kanallar ve Yabancı Kanalları Kapasayan i p T v Hediyedir. 1 Yıllık Free Cc cam Server Hediyedir.  

MyDream Tv Üzerinden Ücretli i p tv nizi rahatlıkla yükleme yapabilirsiniz. (internet tarayıcı üzerinden mac adresini yazarak i p tv linkinizi cihaza online olarak yükleme imkanı sunuyor size , Kategorili ve hızlı kanal geçişi ile size rahat bir tv keyfi sunuyor.) Size Özel Uygulamalar:  

Google Play Store Üzerinden İstediğiniz Uygulamaları Kurabilirsiniz. Stemio Uygulması üzerinden 4K Fim ve Dizi içeriklerine erişim imkanı Seyirtürk ,TürkVod ve MKVod Üzerinden yüzlerce Dizi ve Filmleri İzleme imkanı Phu tv uygulaması ile Yeni ve eski dizilere eski ve yeni filmlere ulaşabilirsiniz. 2 Farklı Uygulama üzerinden vizyon film ve yabancı diziler alt yazı desteği ile ulaşabilirsiniz. Türkiye'nin Digital Platformu Exxen Uygulmasını kullanabilisiniz.(Yasal Abonelikle)   Bir çok Oyun desteği Kumanda Üzerinden Bulunan Air Mouse ve mikrofon özelliği ile choreme üzerinden arama yapabilir ve Uygulamları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Cihaz üzerinden Kanal Değiştirme Tuşları Cihaz üzernden Açma/Kapama Tuşu Smart Kart Okuyucusu Av Girişi (Tüpli Tvler de Kullanma imkanı, Eskis Ses Sistemlerinde Kullanma) Optik Ses Girişi Micro SD Kart Okuyucusu Usb 3.0 ve Usb 2.0 Girişi.

4 Çekirdekli işlemci ve 2Gb DDR3 Ram Sayesinde uygulamaları da son derece hızlı bir şekilde çalıştırır. Dreamstar A5 Android TV Box 4K Uydu Alıcısı , en yeni 4K HDRteknolojisi ve 60 fps'ye kadar oynatma için yüksek hızlı 4K işleme özelliğine sahip. Bu sayede ultra yüksek çözünürlüklü ve gerçekçi görüntü deneyiminin keyfini çıkarmanıza imkan tanır. Ses Kontrollü Air Mouse Kumanda  - Ses algılayıcı özelliğe sahip akıllı kumanda ile beraber gelen 4K Android TV Box Media Player ile izlemek istediğiniz içeriği TV’ye söylemeniz yeterli olur. Böylece cihaz, sizi araştırma yapma zahmetinden kurtarır.  Google ve Android'in desteklediği ses kontrollü tüm uygulamalarda aradıklarınız bir cümle kadar yakın. Ses kontrollü Air Mouse kumanda ile Android Tv'nin keyfini çıkartırsınız. Dreamstar A5 Android Pro 4k size bütün içerikler kurulu olarak tarafınıza yollanmaktadır. Yüklenmiş Olan Bir çok Dizi ve Sinema uygulması ile devasa bir arşive erişim sağlamış olacaksınız. 4k flimler ve diziler bu uygulamalarla mükkemel bir seyir keyfi sunacak size..

Benzer Ürünler