alkayaelektronik.com
Epson L11050 Tanklı A3 Renkli Yazıcı
Epson » Epson L11050 Tanklı A3 Renkli Yazıcı
24.900,00
Stokta Var
1.000,00 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver

Ürün Adı: Epson L11050 Tanklı A3 Renkli Yazıcı

Ürün Bilgisi

Kartuşlara elveda
Ultra düşük maliyetli baskılardan yararlanın. Isısız Precision PrecisionCore baskı kafası teknolojisi sayesinde EcoTank, enerji faturalarını azaltabilecek düşük bir enerji tüketimine sahiptir. Şık ve kompakt tasarımlı L11050, çoğu mekana kolaylıkla sığar.
 
Hemen her yerde baskı alın
Öne bakan entegre mürekkep tankı sistemi ile damlatmayan mürekkep şişeleri sayesinde mürekkep doldurmak artık daha kolay. Her şişede 65 ml mürekkeple yüksek kapasiteli mürekkep tankı bir yedek mürekkep şişesi setinden 7.000 adede kadar baskı alınabilir.
Kullanımı kolay ve güvenilir

 
L11050 kullanarak cep telefonları, tabletler ve dizüstü bilgisayarlardan baskı almak kolaydır. Wi-Fi ve Wi-Fi Direct ile Epson Smart Panel uygulamasını kullanarak yazdırılacak olan belgeleri akıllı cihazlara gönderebilirsiniz.
 
Tasarrufa devam
Bu model, belge başına düşük maliyetle yüksek hacimlerde kaliteli ofis baskıları almak isteyen kullanıcılar için idealdir. Erişilmesi kolay değiştirilebilir bakım kutusu ve toplama silindiri ile kesintileri önleyin. L11050, kullanıcıların işlerine odaklanabilmeleri için rahat bir kullanım sağlar.

Benzer Ürünler