alkayaelektronik.com
Goldmaster Oscar GM-7143 Erkek Traş Bakım Seti
Goldmaster » Goldmaster Oscar GM-7143 Erkek Traş Bakım Seti
1.030,00
Stokta Yok
1.000,00 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Stoğa girince haber ver

Ürün Adı: Goldmaster Oscar GM-7143 Erkek Traş Bakım Seti

Ürün Bilgisi

Kullanım Bölgeleri

Saç, sakal ve ense bölgelerinde kısaltma ve şekillendirme işlemi yapılabilir. Bunun yanında burun ve kulak içi aparatı sayesinde bu bölgelerde de kişisel bakımınızı sağlayabilirsiniz. Birçok bölgede kullanılabilir olması sebebiyle kuaföre gitmeden profesyonel tıraş imkanı sağlanır.

Şarjlı Kullanım

Sahip olduğu kablolu kullanım özelliğinin yanı sıra şarjlı kullanım özelliği de mevcuttur. Bu sayede her şartta ve koşulda kullanıma hazır halde bulunabilir. Özellikle seyahatlerde oldukça kullanışlıdır.

Uzun Süre Kullanım

Yeterli düzeyde şarj edilmesi koşulu ile uzun süre herhangi bir güç kaynağına bağlı olmaksızın şarjlı bir şekilde kullanım için uygundur. 8 saat şarj edilme şartı ile 60 dakika kullanım imkanı bulunmaktadır.

Yıkanabilir Başlık

Yüksek performans ve profesyonel tıraş hizmetlerinin yanı sıra hijyen konusuna da özel önem verilmiş ve hijyenik bir tıraş imkanına sahip olmanız amaçlanmıştır. Bu sebeple öze başlık teknolojisi geliştirilmiş ve başlıklar yıkanabilir şekilde tasarlanmıştır.

Şarj Göstergesi

Bataryanın şarj durumunu önceden tahmin etmenin zorluğu göz önünde bulundurularak tasarlanmış şarj göstergesi sayesinde cihaz ekranından şarj durum takibi yapılabilmektedir. Bu sayede en ihtiyaç duyulan anlarda cihazın şarjının olmadığının kötü bir sürpriz ile öğrenilmesi ihtimali ortadan kaldırılır.

Çeşitli Başlıklar

Sahip olduğu 4 adet farklı kesme bıçağı ve 5 farkı işleve sahip başlık sayesinde hayalinizdeki tarza, kuaföre gitmeye gerek kalmaksızın sahip olabilirsiniz. Kuaförde harcayacağınız zamanı kişisel zaman olarak değerlendirebilir, zahmetsiz ve konforlu bir şekilde elde edilen profesyonel tıraşın keyfini çıkarabilirsiniz.

Detaylı Özellikler

Başlık Sayısı

5

Güç Kaynağı Tipi

Şarjlı

Şarj Süresi

8 saat

Şarjlı K.Süresi(Yaklaşık)

60 dk

Pil Tipi

Li-Ion

Sakal ve Yüz Şekil.Aparat

Var

Vücut Tıraş Başlığı

Yok

Saç Kesme Başlığı

Var

Burun/Kulak Kılı Düzeltme

Var

Tamamen Yıkanabilme

Belirtilmemiş

Kesici Bıçak Sayısı

1

Oynar Başlık

Yok

Islak Kullanabilme

Belirtilmemiş

Favori Düzeltici

Var

Şarj edilebilir

Evet

Uzunluk ayar. Taraklar

Var

Benzer Ürünler