alkayaelektronik.com
Lexron 125W Polikristal Güneş Paneli
Lexron » Lexron 125W Polikristal Güneş Paneli
2.800,00
Stokta Yok
1.000,00 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Stoğa girince haber ver

Ürün Adı: Lexron 125W Polikristal Güneş Paneli

Ürün Bilgisi

Güneş enerji sistemlerinde kullandığınız paneller hücre hammaddesine göre polikristal ve monokristal olarak ikiye ayrılır.

Polikristal Güneş Panelleri ve Monokristal güneş panelleri de kendi aralarında üretim teknolojilerine göre big cell, bi facial, half cut vb. olarak sınıflandırılırlar.

Güneşten en uzun süre ve en verimli elektrik enerjisi elde etmek için tercihinizi monokristal veya half cut monokristal güneş panellerinden yana yapabilirsiniz.

Günümüzde en son teknoloji olan Half Cut Monokristal güneş panelleri size en uzun süre ve en verimli elektrik üretimini sağlayacaktır.

Minimum ihtiyaca yönelik ve yaz ayları kullanımı için ise polikristal güneş panellerini tercih edebilirsiniz.

LEXRON 285W Polikristal Güneş Paneli ürünümüzü mağazamızdan güvenle satın alabilir ve güneş enerjisi sistemlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Mağazamızdan alacağınız bütün ürünler, firmamız mühendisleri tarafından kalite kontrolünden geçirilmiş, güvenilirliği ve sağlamlığından emin olunan marka ve modellerden oluşmaktadır.

Doruk Solar Online Mağaza 256bit SSL Sertifikası ile korunmakta olup, alışverişlerinizi Türkiye’nin ilk BDDK onaylı POS sağlayıcısı ile tamamlarsınız. Güvenle alışveriş edebilirsiniz.

Çıkış Gücü (W)    

125 W

VMP (V)        

18

IMP (A)            

6,94

VOC (V)         

22,1

ISC (A)            

7,3

Boyut (mm)      

670115030

Ağırlık (kg)      

9,5

Benzer Ürünler