alkayaelektronik.com
Logitech Z533 120W 2+1 Ses Sistemi
Logitech » Logitech Z533 120W 2+1 Ses Sistemi
4.700,00
Stokta Yok
1.000,00 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Stoğa girince haber ver

Ürün Adı: Logitech Z533 120W 2+1 Ses Sistemi

Ürün Bilgisi

ODAYI DOLDURAN GÜÇLÜ SES
2.1 hoparlör sistemi, entegre kontrol bölmesi ve üç cihaza kadar çoklu bağlantı ile güçlü ses parmaklarınızın ucunda. Maksimum 120 Watt’lık/60 Watt’lık RMS güçteki ciddi elektrik gücü miktarı, tüm mekânı dolduracak güçlü bir ses ve tam bas sağlar.

ŞİDDETLİ VE DENGELİ SES
Maksimum 120 Watt’lık/60 Watt’lık RMS güç, kaliteden ödün vermeyen güçlü bir ses sunar. Dengeli akustikler ve tam aralıklı ses, tüm oda boyunca hareket edecek şekilde tasarlanmıştır.

Z533 Multimedia Hoparlör Sistemi
GÜMBÜRTÜLÜ BAS
Ön tarafa bakan, kumaş astarlı Subwoofer, duyabileceğiniz ve hissedebileceğiniz bas sağlayarak müzik, film ve oyunları destekler.

ENTEGRE SES KONTROLÜ
Tek bir entegre kontrol bölmesi, ihtiyacınız olan tüm kontrolleri içerir. Ses düzeyini ve bası ayarlamak için çevirmeniz yeterlidir. Ayrıca kulaklık jakı ve ek Aux jakı sağ kolunuzla uzanabileceğiniz mesafededir.

Kontrol bölmeli hoparlör
Subwoofer’ın arkasındaki RCA ve 3,5 mm bağlantıları
ÜÇLÜ BAĞLANTI
Üç bağlantı ile eğlenceyi üçe katlayın. Bir adet 3,5 m’lik jak ve iki adet RCA bağlantısı TV, bilgisayar ve akıllı telefon gibi sık kullandığınız cihazlarınızı bağlamanızı sağlar. İsterseniz hepsini bağlayabilir ve bu cihazlar arasında dilediğinizce geçiş yapabilirsiniz.

Multimedya hoparlörler ve web kamerası içeren çalışma alanı düzeni
TARZINDAN ÖDÜN VERMEZ
Altın ve siyah renkli çekici ve sofistike detaylar son derece klasik bir görünüm sağlar. Şık siyah tasarım, hoparlör sürücüsü üzerinde “Premium” yazılı altın renkte bir halkaya sahiptir. Ayrıca dağınıklığı engelleyen basit kablo yönetimine de sahiptir.

Benzer Ürünler