alkayaelektronik.com
Philips 58PUS8507 58' 4K UHD Android Smart Led Tv
Philips » Philips 58PUS8507 58" 4K UHD Android Smart Led Tv
33.300,00
Stokta Yok
1.000,00 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Stoğa girince haber ver

Ürün Adı: Philips 58PUS8507 58 inc 4K UHD Android Smart Led Tv

Ürün Bilgisi

PHILIPS 58PUS8507 4K UHD ANDROID TV

İzlemeye değer TV

Sevdiğiniz içerikler için mükemmel görüntü kalitesi mi arıyorsunuz? Son derece pratik bağlantı seçenekleri ve Philips Ambilight'ın sizi içine çeken etkileyici havasını mı deneyimlemek istiyorsunuz? Sorunsuz bir TV deneyimi istiyorsanız The One tam size göre.

Ambilight büyüsü. Yalnızca Philips'te.

Philips Ambilight ile Philips TV izleme deneyimi daha da sürükleyici hale geliyor! TV'nin kenarındaki LED ışıklar parlar ve ekrandaki içeriğin renkleri veya müziğiniz ile mükemmel bir uyum içinde renk değiştirir. O kadar huzurlu ve sürükleyicidir ki onsuz televizyondan nasıl keyif aldığınızı merak edeceksiniz.

Canlı HDR görüntü. Philips 4K UHD TV.

Her sahne için mükemmel bir görüntü deneyimi yaşamak ister misiniz? Philips 4K UHD TV'niz tüm önemli HDR formatlarıyla uyumludur, bu da mükemmel ve net görüntüler elde edilmesini sağlar. Karanlık ve aydınlık alanlarda bile her ayrıntıyı görürsünüz.

Kaynak ne olursa olsun, her zaman mükemmel. Philips P5 motoru.

Philips P5 motoru ile artık sevdiğiniz içerikler çok daha parlak. Ayrıntılar gözle görülür ölçüde daha fazla derinlik kazanır. Renkler daha canlı, cilt tonları ise daha doğal görünür. Kontrast o kadar nettir ki her ayrıntıyı hissedebilirsiniz. Hareketler son derece akıcıdır.

Sinematik görüntü ve ses. Dolby Vision ve Dolby Atmos.

Dolby Vision ve Dolby Atmos ile filmleriniz, dizileriniz ve oyunlarınız inanılmaz görünür ve duyulur. Yönetmenin, görmenizi istediği görselleri görün. Seçilemeyecek kadar karanlık, hayal kırıklığı yaratan sahnelere veda edin! Her kelimeyi net bir şekilde duyun. Ses efektlerini gerçekten etrafınızdalarmış gibi deneyimleyin.

İnce TV. Gelecek için üretildi.

Odanıza uyan bir TV mi arıyorsunuz? Bu 4K akıllı TV'nin neredeyse çerçevesiz ekranı, hemen hemen her iç mekana uyum sağlar ve güzel geometrik ayaklar, ekranın süzülüyormuş gibi görünmesini sağlar. Ambalajlarımız ve içindeki ilavelerimiz geri dönüştürülmüş karton ve kağıttan üretilmiştir.

DTS Play-Fi tarafından desteklenen Philips Kablosuz Ev Sistemi

DTS Play-Fi tarafından desteklenen Philips Kablosuz Ev Sistemi, evinizin çevresindeki uyumlu soundbar'lara ve kablosuz hoparlörlere saniyeler içinde bağlanmanıza olanak tanır. Mutfaktan filmlerin sesini duyun. İstediğiniz her yerde müzik çalın. Philips TV'nizi merkezi hoparlör olarak kullanarak bir ev sineması surround ses sistemi bile oluşturabilirsiniz.

Her konsolda sürükleyici oyun deneyimi sunan The One.

Philips TV'niz oyun oynamak için mükemmeldir. Konsolunuzu açtığınızda, TV otomatik olarak ultra düşük gecikme süresi ayarına geçer ve bu da hızlı tepki veren oyun deneyimi ve inanılmaz akıcı grafikler sağlar. HDMI 2.1 ve VRR desteklenir ve Ambilight oyun modu, heyecanı direkt olarak odaya taşır.

Son derece akıllı The One. Android TV.

Philips Android TV'niz istediğiniz içeriğe istediğiniz zaman erişmenizi sağlar. En sevdiğiniz uygulamaları görebileceğiniz şekilde ana ekranı kişiselleştirerek filmleri veya favori programlarınızı kolayca başlatabilir veya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Sesli kontrol. Google Asistan. Alexa ile çalışır.

Google Asistan ile konuşmak için uzaktan kumandadaki bir düğmeye basın. TV'yi veya Google Asistan ile uyumlu akıllı ev cihazlarını sesinizle kontrol edin. Alexa uyumlu cihazlar ile Alexa'dan TV'nizi kontrol etmesini isteyin.

Genel Özellikler

Renk: Açık Gümüş

Açıklama: Bu ürünün satın alınması durumunda,kurulumu yetkili servisi tarafından yapılacağından ilk olarak ürünün kutusunun yetkili servisi tarafından açılması gerekmektedir.

Menşei: Çin

Garanti: 24

Dahili Uydu Alıcı: Var

Kutu İçeriği: Uzaktan Kumanda, 2 x AAA Pil, Ayaklı masa standı, Güç kablosu, Hızlı ba?langıç kılavuzu, Yasal bilgiler ve güvenlik bro?ürü

Arayüz

Smart Tv: Var

Arayüz: Android

Bağlantı Özellikleri + Portlar

Bluetooth Teknolojisi: Var

Tuner: Var

Ethernet: Evet

Wi-Fi: Var

HDMI port sayısı: 4

Bağlantı Özellikleri: Bluetooth: 5.0

Bağlantı Özellikleri: 2x USB

Bağlantı Özellikleri: HDMI

Bağlantı Özellikleri: USB

Bağlantı Özellikleri: Ethernet

Bağlantı Özellikleri: 4x HDMI

Bağlantı Özellikleri: Bluetooth

Bağlantı Özellikleri: Digital Ses

Tuner: Var

Ekran Özellikleri

Kavisli Ekran: Yok

Çözünürlük: 4K Ultra HD

Ekran Boyutu: 58 inch

Ekran Boyu (cm): 146

Çözünürlük (Piksel): 3840 x 2160

Görüntü Formatı: Otomatik

İşlemci Özellikleri

İşlemci Çekirdek Sayısı: 4 Çekirdek

İşlemci: Dört Çekirdek

Kurulum Gerekli Mi?: Evet

Hoparlör Gücü: 20 W

Benzer Ürünler