alkayaelektronik.com
Samsung 4 Gb 3200 Mhz DDR4 CL11 SODIMM Ram
Diğer » Samsung 4 Gb 3200 Mhz DDR4 CL11 SODIMM Ram
975,00
Stokta Yok
1.000,00 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Stoğa girince haber ver

Ürün Adı: Samsung 4 Gb 3200 Mhz DDR4 CL11 SODIMM Ram

Ürün Bilgisi

Bellek Gücü

4 Gb bellek kapasitesi ve 1.5 volt gerilim seviyesi ile oldukça gelişmiş bir sistem aygıtıdır. 1600 MHz bellekle hızı performans düzeyi son derece gelişmiş bir yapı güvenliği sunar. Notebook uyumlu cihaz, SODIMM bellek modülü ile çalışır.

Yüksek Ram Performansı

DDR bellek türü ileri teknoloji aygıtı bir cihaz olarak kullanılır. Ram kapasitesi son derece geniş olduğu için geçici depolama alanınız hiçbir zaman tam olarak dolmayacaktır. Bu sayede bilgisayar performans veriminden hiçbir şey kaybetmeden oldukça verimli bir şekilde çalışmaya devam edecektir.

Sorunsuz Çalışır

Bilgisayarın çalışma verimini etkileyerek herhangi bir donma ve kasma gibi bir sorunla karşılaşmayarak hiç bir sistem problemi yaşamazsınız. Cihazınız depolama işlemini oldukça hızlı bir şekilde yaparak performans kalitesini artırır.

Bağlantı Hızı

Bağlantı sistem güvenliği oldukça gelişmiş bir yapı özelliğine sahiptir. Soket kalitesi ve erişim güvenliğiyle farklı cihazlarla erişim sağlanarak kolayca çalışmaya hazır hale getirilir. Bilgisayarın güç kapasitesi oldukça gelişmiş bir teknoloji ağına sahiptir.

Kurulum Kolaylığı

Bilgisayarınızın gücü ve erişim güvenliği oldukça hızlıdır. Cihazlınızla doğrudan erişim güvenliği sunan ana kart, bilgisayarınızı açılmasının hemen ardından herhangi bir kuruluma ihtiyaç duymaz.

Tasarruflu Kullanım

Yüksek voltaj değeri sunan cihaz yüksek enerji sarfiyatı yapmadan verimli bir şekilde çalışarak konforlu bir kullanıcı deneyimi yaşatır. Üstün performans bilgisayar kullanımı ve dayanıklı devre komplementleri desteği sunan cihaz, enerji tasarrufu etmeniz için özel olarak yapılandırılmıştır. Diğer Bellek (RAM) modellerini incelemek için Bellek (RAM) kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Ürünler