alkayaelektronik.com
Tekcell SB-AA02  3.6V 1/2AA 2 Pinli Lithium Pil
Diğer » Tekcell SB-AA02 3.6V 1/2AA 2 Pinli Lithium Pil
60,00
Stokta Var
1.000,00 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver

Ürün Adı: Tekcell SB-AA02  3.6V 1,2AA 2 Pinli Lithium Pil

 

Uzun Ömürlüdür

Uzun ömürlü bir yapıya sahip olmasından dolayı uzun süreler boyunca pil değiştirme gereksinimi duymadan kullanım gerçekleştirebilmenize olanak sağlar. Bu nedenle sürekli olarak yeni bir pil alma ve değiştirme gereği duymazsınız. Bu sayede maddi açıdan da tasarruf etmiş olursunuz.
 

Pil Türü
Lityum yapıya sahip olmasından dolayı kullanım gerçekleştirdiğiniz sürelerin çok daha uzun olması söz konusu olmaktadır. Bu nedenle sürekli olarak sayacınızın pilini değiştirmek durumunda kalmazsınız.
 

Sağladığı Enerji
Tek başına 3,6 Volt değerindeki enerjiyi rahatlıkla sağlayabilmektedir. Bu sayede sayacınızın kusursuz bir şekilde çalışabilmesi için gerekli enerjiyi bu pil ile sağlayabilmeniz mümkün olmaktadır.
 

Kullanım Alanlar
Endüstriyel alanlarda kullanımı uygun olan pil sayaç gibi aletlerin çalıştırılması için kullanılmaktadır. Böylelikle bu aletlerin sorunsuz bir şekilde çalışmasına olanak sağlayabilmenize imkân tanır.

Akmaz
Üretiminde kullanılan teknoloji sayesinde pillerde görülen akma probleminin gözlenmesi söz konusu olmaz. Böylelikle çok daha uzun süreli kullanım gerçekleştirebilmeniz mümkün hale getirir. Akmayacağından dolayı kullanımı gerçekleştirilen cihazın içerisinde de herhangi bir pisliğin gözlenmesi söz konusu olmaz.

Pinli Sistem
Pilin alt ve üst kısımlarına yerleştirilmiş pinler sayesinde sayaç içerisindeki yerine kolaylıkla oturtulabilmektedir. Bu sayede ekstra bir takma işlemi gerçekleştirmenize gerek kalmadan sayacın anında çalışmasına olanak sağlar. Diğer Özel Pil ürün modellerimizi incelemek için Özel Pil kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Ürün Bilgisi

Üretici FirmaTekcell
Ürün KategorisiLityum Pil
SeriSB-AA02
KimyasıLi-ScO2 - Lityum Silindirik
Voltajı3.6V
Boyutu14.5 x 25.4 / 1/2AA Size
Kapasite1.200 mAh
Ağırlığı9 gr
Raf Ömrü10 Yıl 21°C
Sıcaklık-55°C ~ 85°C

Benzer Ürünler